Majski favoriti

By Anja Miii - недеља, мај 29, 2016


Dođosmo do kraja mog omiljenog meseca. Ove godine ga nije krasilo lepo vreme, ali popravio se u poslednjih nekoliko dana. Uskoro smo u junu, za mene jako važnom i napornom mesecu, pa želim još malo da uživam u blagodetima maja. U ovom postu pokazaću vam ono što sam volela u toku maja. Videćete kozmetiku, hranu, i svašta nešto pored toga, a ovoga puta imam i dva, što Iva kaže, fujorita. Pa, krenimo. :)


Wash&Go šampon za suvu kosu
 Već nekoliko meseci koristim samo Wash&Go šampone. Koristila sam više različitih, tačnije za različite tipove kose, ali ovaj mi najviše odgovara. On je za suvu kosu, a moja kosa je trenutno veoma suva. Nisam se šišala od decembra, jer je puštam zbog mature. Odlično mi opere kosu i teme glave, lepo miriše i lepo peni. Ne produžuje mi vreme između dva pranja, ali to i ne očekujem jer mi je kosa prirodno masna i svakako je perem na svaka dva dana. Ako vam treba šampon koji će vam dobro oprasti kosu i ako vam je kosa suva, preporučujem vam da ga probate. :)


Avon Senses Andalusian bliss gel za tuširanje
Po prvi put sam isprobala gel za tuširanje iz Avona. Lažem, ranije sam probala jedan, ali iz neke druge kolekcije, i bio mi je dobar. I ovaj mi se takođe dopao. Miris mu je veoma nežan i nije prejak, ali se ne zadržava dugo na koži. Gel se vrlo lepo peni, a koža je meka na dodir nakon tuširanja. Preporučujem vam da ga probate. Ja sam ga dobila na poklon, ali verujem da je pristupačan. :)


Olea blazinice/tu(p)feri
Poprilično često menjam blazinice - nekada ih kupim u Lilly-ju, nekada u DM-u, nekada mama pokupi neke kada ode do prodavnice itd. U poslednje vreme stalno koristimo ove iz Idee i meni su odlične. Jedna strana je sasvim glatka, a druga je malo drugačije strukture, dovoljno su debele i meni se izuzetno dopadaju.


B.U. Golden Kiss dezodorans
Ranije sam vam pisala o tome koliko sam probirljiva po pitanju dezodoransa. Ne volim stikove, roll on-ove, ni one užasne, zagušljive dezodoranse, kakvih je mnogo. Mnogi ne vole B.U., jer su previše parfemisani, ali ja ih obožavam. Golden Kiss je nova kolekcija i meni se miris baš, baš dopada. Nije jak, vrlo je blag i mislim da bi se većini dopao. :)


Golden Rose - Matte lipstick crayon (11) i Aura olovka za usne (32)
I na kraju, tu je matte ruž u olovci od Golden Rose-a, br. 11, koji sam nosila zajedno sa Aurinom olovkom, br. 32. Generalno, ko god ima malo deblje usne i ko je vešt po pitanju nanošenja ruževa, može lako da nanese ovaj ruž u olovci, ali ja imam tanje usne i uvek sve zabrljam, pa mi je draže da koristim običnu tanku olovku kako bih oivičila usne. Što se tiče ove jumbo olovke, jako je dobra i kremasta i planiram da kupim još neke nijanse. :)


Balea repair pflege maska za kosu/regenerator
Ovo je prvi od dva proizvoda koji me je zaista razočarao. Koristim ga još od početka aprila, već dva meseca mu dajem šansu, ali stvarno ne vidim da bilo šta pozitivno radi mojoj kosi. Zapravo, kosa mi se jako teško raščešljava nakon pranja, iako koristim Wet Brush četku koja mi je uvek bez problema raščešljavala mokru kosu. Ne daje joj ni sjaj, niti pomaže ispucalim krajevima, baš ništa. Ne preporučujem vam ga.


Fa - Frozen fruties - Himbeer Daiquiri dezodorans
Kao što rekoh, probirljiva sam po pitanju dezodoransa, a ovo je definitivno jedan od najgorih koji sam probala. Znate ono kada osetite neki miris, pa vam odjednom dođe muka od njega? E, to se meni dešavalo. Niti volim malinu, niti volim taj zagušljivi miris. Sem mirisa, ovaj dezodorans je užasno lepljiv i nikako vam ga ne preporučujem.


Gotovi smo sa kozmetikom, pa ćemo sada preći na hranu i još po nešto. :) Obožavam Bla bla sladoled, posebno sa jagodom i njega sam jela skoro svakodnevno u toku maja. Ne verujem da postoji neko ko ga nije probao. :D


Mislim da sam svako jutro u školi, u toku maja, jela Dukatos i Plazmu. To mi je postala idealna kombinacija. Iako ne volim maline, dopada mi se malina & breskva ukus, mada sam češće birala onaj sa jagodom. :)


Morala sam da uvrstim mog novog drugara u ovaj post, jer sam mu se stvarno obradovala! Dugo sam htela Emoji jastučić i sada sam ga konačno dobila. Toliko je mekan, nežan i divan, a uopšte nisam očekivala da će biti takav. Svake noći spavamo zajedno i sigurno ću naručiti još neki. Možete ga kupiti OVDE. Super stvar je što se ne plaća poštarina, pa ćete platiti samo onoliko koliko jastučić košta. :)



Tu je i sat, koji sam stalno nosila, posebno u poslednjih 10 - 15 dana. Super je što je beo, a ja najviše nosim belu - crnu - sivu - teget odeću, pa sam mogla da ga nosim uz skoro sve odevne kombinacije. On košta oko 3 dolara i možete da ga naručite OVDE. Poštarina je takođe besplatna!



Na kraju - moj najveći favorit jer moj novi telefon. Kao što znate, ja sam dve godine koristila Samsung Galaxy Core Plus. To nije loš telefon, ali kamera mu je loša, nema mnogo memorije, često je kočio i prosto više nije zadovoljavao moje potrebe. Sada sam uzela Sony Xperiu M4 Aqua i posle nepunih mesec dana korišćenja sam prezadovoljna njime! Imala sam dodir sa Sony-jevim telefonima i pokazali su mi se mnogo boljim od Samsunga, pa sam još odavno rekla da će moj sledeći telefon biti Sony, iako sam se premišljala oko modela. Na kraju sam uzela M4 Aqua uređaj, crne boje. Vodootporan je i može da izdrži pola sata pod vodom od 1,5 m dubine (ne verujem da ću pokušavati :D). Ima ekran od 5 inča, zadnju kameru od 13 i prednju od 5 mp. Prednja kamera je vrhunska! Ima dosta memorije, brz je i imam u planu da vam uskoro snimim video šta se nalazi na mom telefonu. :) Na drugoj slici možete da vidite maskicu, koju sam naručila sa http://mycase.rs/ i jako mi se dopada. :)

To bi bilo sve od mojih favorita za mesec maj. Nadam se da ste uživali. Čujemo se uskoro. :*

  • Share:

You Might Also Like

16 коментара

  1. Divan post draga! Odlične fotografije, kao i favoriti. Koliko želim ove emoji jastuke, jaoo. ♥

    innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlični su ti favoriti. I ja obožavam Dukatos jogurt i plazmu, ali ih do sada nisam jela zajedno. Moraću i to da probam. :)
    Novi post je na mom blogu i nekoliko zanimljivih predloga kako da koristite kokosovo ulje u kozmetičke svrhe: http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2016/05/carobno-kokosovo-ulje.html

    ОдговориИзбриши
  3. Super ti je post:*
    Učlani se u naš blog jer je to novi otvoreni i prvi jedini Blogger Balkan news.
    blogger-balkan-news.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман29. мај 2016. 12:16

    I was thinking should I take that phone, but I have always used Samsung. Unxerwater pictures would be great to see, I always asked what would it look like. I remember that you mentioned the emoji pillow earlier. Is that a gift?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман29. мај 2016. 13:05

    Sat i maskica su preslatki :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Predivni favoriti! Probala sam novi B.U. dezodorans i miris mi je zaista odličan. :) Maskica za telefon i satić su božanstveni! :) (Naravno, i sve slike su očaravajuće :)) <33

    In my heart

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман29. мај 2016. 13:30

    Favoriti su divni!Odlicne su ti slike,svaka cast! <3
    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Odlični favoriti, a i super je što si iskreno napisala za ove proizvode koji ti se nisu dopali, bar da znamo šta da ne kupujemo :)
    Imam jedno pitanje. Videla sam na slici gde je sladoled, knjigu "Život iz snova", je l' si je pročitala možda, ako jesi, kakvi su tvoji utisci, pošto ono što sam ja pročitala nije bilo baš pohvalno, a planirala sam da je kupim :) ♥

    NEW POST -----> LITTLE BOX OF HAPPINESS <-----
    FOLLOW ME ON INSTAGRAM

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Još uvek je nisam pročitala, tek sam počela. Napisaću utiske kada je pročitam. :) ♥

      Избриши
  9. Odlicni su favoriti. Emoji jastuci su nesto najdivnije na svetu *-*

    http://mojasvastaricams.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Super favoriti i prelijepe slike. Zapratila sam te , pa ako želiš možeš i ti mene. Inače super blog.
    P.S.Ako itko želi follow for follow neka dođe na moj blog.
    http://lovedisneyhr.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post! ❤ I ja sam prezadovoljna novom B.U. kolekcijom. Miris je preeedivan! Imam i nekoliko Golden Rose olovaka i savršene su! Planiram da kupim još nekoliko. Satić je predivan! :)

    http://aleksandrasmagicalworld.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  12. Odlični favoriti ljepoto!
    Najviše mi se sviđa ova kombinacija za usne, ja također volim ove golden rose mat ruževe u olovci, divni su, imam neki u nude varijanti i super mi je, sigurno ću još kupiti.
    Auru u Bosni nažalost nemamo, ali nadam se da ću doći već do njih, čula sam sve najbolje o njima.
    Emoji jastuk je također presladak, moram si nabaviti jedan, satić isto. Super. ♥

    ОдговориИзбриши
  13. Tvoji favoriti me uvijek oduševe, obožavam ih čitati. :) Slike su ti prelijepe i mnogo mi se sviđa emoji jastučić jer mi je emoji koji ti imaš omiljeni. :)

    ОдговориИзбриши
  14. Prva fotografija je predivna. <3 Ovaj Avon gel moram da probam, a što se tiče Golden Rose šminke, stvarno su dobri i kvalitetni za tako pristupačnu cenu i to me uvek iznenadi. :O

    http://couturecase.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши