Kontakt / O meni

Pozdrav svima! Dobrodošli na moj blog!

Ja sam Anja. Imam 20 godina i studiram srpsku književnost i jezik na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Knjige su moja velika ljubav, stoga se trudim da vam vrlo često pišem o njima. Pored čitanja, izuzetno volim da fotografišem. Time se ne bavim profesionalno, već amaterski, za potrebe bloga i Instagrama. Volim da pišem o svemu - o svom životu, o svojim iskustvima, o knjigama, serijama i filmovima, o mestima koje sam posetila, o odeći, obući i sitnicama koje mi se dopadaju, o onome što me u datom trenutku muči i opterećuje. Dakle, moj blog je lifestyle, pa ako je to u sferi vaših interesovanja, pratite me. :)

Hvala vam što ste ovde i što me podržavate! Ljubim vas!

E-mail: anjasaveti@gmail.com
Facebook: Ања Ми
Instagram: anjamiii

8 коментара:

 1. Draga Anja,imam problem sa samopouzdanjem. Uskoro krećem u srednju skolu i ne znam kako da priđem i upoznam se sa nepoznatom osobom. Molim te ako možeš daj mi neke savete kako da prebrodim prvi dan.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Nisam Anja i nije mi namera da se uplićem, ali moguće da nije videla komentar, pa ću se ubaciti, nadam se da mi neće zameriti :)
   I ja sam imao, tj. još uvek imam taj isti problem. Krećem u 7. razred i još uvek nisam to potpuno prevazišao.
   Ali se trudim. Uporno, svaki dan i ne odustajem.
   Poenta je u tome što moraš da probaš. Samo zamisli, šta je najgore što može da ti se desi? Ja iskreno verujem da momci i devojke u srednjoj nisu toliko nepristupačni da bi se prvog dana škole okrenuli i otišli kada im neko kaže 'ćao'. Zapamti da i oni imaju slične probleme i nedoumice, da je srednja škola jedno novo poglavlje u životima svih vas i da to nije ništa strašno.
   A ja verujem da si dovoljno pribrana da napraviš prvi korak.
   Nije poenta da ga 'prebrodiš', već da ga proživiš. Upijaj sve oko sebe i polako se navikavaj. Zapamti da nijedno od druge dece neće želeti da sebi stvara neprijatelje, ako se i ti i ta neka osoba budete otkravili, sve će kasnije ići puno lakše, videćeš! :)

   Glavu gore i sve najbolje u srednjoj!

   Избриши
  2. Hvala na savetima kojih ću se držati. Ove reči su bile baš one koje sam trebala da čujem i koje su mi pomogle da shvatim šta je zaista važno.
   7. razred nije toliko težak ako se držiš svetlih misli o njemu, plus pored sebe imaš svoje drugove uz koje ćeš prevazići to. :)
   Opet hvala i želim ti svu sreću u 7. razredu pa i dalje. :)

   Избриши
  3. Drago mi je što si dobila odgovor na pitanje pre nego što sam ja uspela da ga uočim :)
   Veruj mi da je čitava atmosfera u srednjoj mnogo drugačija od one u osnovnoj. Tvoji vršnjaci su zreliji, niko te neće ismevati i niko neće odbiti da se upozna sa tobom. Zapamti da ste svi u istoj situaciji. Krenuli ste u novu školu, ne poznajete se međusobno, a pritom svi želite da steknete nove prijatelje. Opusti se, nemoj da misliš da ćeš biti odbijena ili nešto slično, jer ćeš, ako budeš otvorena i pozitivna, privući ljude k sebi :)

   Избриши